Sayfalar

26 Eylül 2007 Çarşamba

Sağlam: "Seyircisizlik avantaj değil"

Sağlam: "Seyircisizlik avantaj değil"

26 Eylül, 2007 09:45:00 (TSİ)

Sağlam, oyun kalitesi açısında istenen seviyede olmadıklarını söyledi




Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu yapacakları Galatasaray derbisinin seyircisiz olmasının kendilerine avantaj sağlamayacağını söyledi.

Sağlam, Ali Sami Yen'deki derbiyle ilgili yorumunda "o günkü güzel oyunumuzu ve atacağımız golleri Galatasaray seyircisinin de görmesini ve alkışlamasını isterdim" dedi.

Ertuğrul Sağlam sezonun ilk derbisinde seyircisiz konuk olacakları Galatasaray maçını ise şöyle değerlendirdi:

"Ali Sami Yen'de seyircinin olmaması avantaj gibi gözüküyor. Ama futbolun seyir zevki, oyuncuların maça konsantresi açısından sıkıntı olabilir. Güzel oyunumuzu, atacağımız golleri, futbol adına yapacağımız güzellikleri Galatasaray seyircisi de görsün, alkışlasın isterdim. İki takım da kazanmak isteyecek. Ama istediklerimizi ortaya koyarsak galip geliriz."

Sağlam, Marsilya yenilgisiyle başladıkları Şampiyonlar Ligi'nde şanslarının hala sürdüğünü ve Porto maçında galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Genç teknik adam Fenerbahçe'nin Inter galibiyetini, "Inter maça eksiklerle çıktı ve çok kötü oynadı. Umarım aynı durumla biz de karşı karşıya kalırız" sözleriyle değerlendirdi.

Sezonun başında koydukları hedeflere bakıldığında genel anlamda camianın beklentilerini karşıladıklarına inandığını belirten Sağlam, "ancak oyun kalitesi ve seyir düzeyi açısından geldiğimiz seviyeyi tartışmamız gerekir" dedi.

Hiç yorum yok: