Sayfalar

26 Eylül 2007 Çarşamba

Beşiktaş'ın yabancıları liderlik peşinde

26 Eylül, 2007 09:28:00 (TSİ)

Güney Amerikalılara göre derbinin seyircisiz olması avantaj değil



i
Beşiktaş'ın yabancı oyuncuları Bobo, Delgado ve Tello sezonun ilk derbisinde Galatasaray'ı yenerek liderliğe yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş'ın Güney Amerikalı oyuncuları, hafta sonu Ali Sami Yen'de seyircisiz oynanacak Galatasaray derbisi için iddialı konuştu.

Brezilyalı forvet Bobo, bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve sezonun ilk derbisini galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

"Herkes bu maçın öneminin bilincinde ve ona göre çalışıyoruz" diyen Bobo, sakat Ricardinho ve cezalı Cisse'nin takım için büyük kayıp olduğunu ancak yerlerine oynayacak arkadaşlarının görevlerini en iyi şekilde yapacağına inandığını ifade etti.

Arjantinli orta saha oyuncusu Delgado, Galatasaray'ı yendikleri takdirde liderliğe yükseleceklerini hatırlatarak, "bu bizim için çok önemli. Maçın seyircisiz oynanması üzücü. O eğlenceden, zevkten uzak kalacağız, ancak neticede bazı şeyleri kabul etmeliyiz" dedi.

Siyah-beyazlı kulüpte ilk sezonunu geçiren Şilili Tello Türkiye'de ilk derbisine çıkacağını, maçı kazanıp Galatasaray'ın puan olarak üstüne çıkmak istediklerini belirtti.

Takımdaki görevinin gol atmak olmadığını dile getiren Tello, "atınca iyi oluyor, ama önemli olan takımın iyi oynayıp galip gelmesi" dedi.

Hiç yorum yok: